1. Η χρήση της σελίδας μας και η πραγματοποίηση αγορών μέσω αυτής διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, όπως αυτοί ισχύουν εκάστοτε, σε κάθε χρονική στιγμή. Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής νέου χρήστη/επισκέπτη, αποδέχεστε ανεπιφυλάκτως ότι γνωρίζεται τους όρους και τις προϋποθέσεις  που αφορούν τη σύναψη συναλλαγών με την επιχείρησή μας.

2. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσεως και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση της ιστοσελίδας του, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. 

3. Προϋπόθεση για την συναλλαγή σας με την επιχείρησή μας, πρέπει να είστε ενήλικος, δηλαδή να έχετε συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας σας, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο,να έχετε κατάστημα ή επαγγελματικό ΑΦΜ ή ελεύθερος επαγγελματίας (βεβαίωση πτυχίου) ή σπουδαστής.

4. Στην ιστοσελίδα σε κάθε προϊόν ή αγαθό εμφανίζεται η τιμή,η διαθεσιμότητα των προϊόντων και τα χαρακτηριστικά τους.Οι τιμές των προϊόντων ή αγαθών περιλαμβάνουν φόρο ή ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής τα οποία φαίνονται σε ειδική ενότητα και αναλύονται στη φόρμα παραγγελίας πριν την ολοκλήρωσή της.

5. Η διαδικασία της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα μας είναι απλή. Εφόσον επιλέξετε το προϊόν προς αγορά Ή συνεχίζετε τις αγορές σας και επιλέγετε επιπλέον προϊόν ή πατάτε το κουμπί “προχωρήστε στο ταμείο”. Συμπληρώνετε τα υποχρεωτικά πεδία και στη συνέχεια ολοκληρώνετε τη παραγγελία σας.Η παραγγελία σας αποστέλλετε στην επιχείρηση  μας και η παράδοση της μπορεί να γίνει από 1 έως 2 ημέρες.

 • Μεταφορικά έως 2 κιλά για όλη την Ελλάδα 3.20 €  (Elta Courier) χωρίς χρέωση δυσπρόσιτων περιοχών.
 • Μεταφορικά από 3 κιλά και άνω για  χρεώνεστε με 1 € για κάθε έξτρα κιλό.

6. Η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν καθυστερήσεις από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες.Ελέγχεται την παραγγελίας σας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την επιχείρησή μας και ενημερώνεστε για την παραγγελία μέσω e-mail για την αποστολή της καθώς επίσης επικοινωνούμε μαζί σας για τυχόν ελλείψεις σε διάστημα μιας ημέρας.

7. Τρόποι Πληρωμής

 • Αντικαταβολή:  με χρέωση 2.5€ Πληρώνετε την στον υπάλληλο της courier με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. 
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Πληρώνετε μέσω κατάθεσης στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς

      ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5181 0846 06254
      IBAN: GR1701721810005181084606254
      ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ι.ΛΑΖΟΣ-Π.ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ

      EUROBANK: 0026.0397.50.0200272501
      IBAN: GR2102603970000500200272501
      ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ι.ΛΑΖΟΣ-Π.ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ

 • Πληρωμή στο κατάστημα μας: Πληρώνετε με μετρητά στην έδρα μας Μαγνησίας 1, Αιγάλεω, Αθήνα
 • Πληρωμή με κάρτα: Πληρώστε με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.

Η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης(αν επιλέξετε πληρωμή μέσω τραπέζης). Για την αποφυγή προβλημάτων συνιστάται η προσοχή σας όσο αναφορά το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για την επιβολή χρεώσεων από τη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων ή από λάθος κατάθεση (κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό) και δεν έχει υποχρέωση αποστολής της παραγγελίας σε αυτή τη περίπτωση.

8. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος.

9. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα παραπάνω καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 2114109901