Έξοδα Αποστολής
  • Στα έξοδα αποστολής περιλαμβάνεται το κόστος προετοιμασίας και συσκευασίας.
  • Η χρέωση είναι 3.20 € για όλη την Ελλάδα & των δυσπρόσιτων περιοχών ή για δέματα μέχρι  2 κιλά(με κατάθεση σε τράπεζα, πληρωμή μέσω  κάρτας και όχι με αντικαταβολή).
  • Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής παραγγελίας και το Σάββατο μέχρι τη 1 το μεσημέρι, με πρόσθετη επιβάρυνση.
  • Τα έξοδα αποστολής είναι ίδια για όλη την Ελλάδα.
  • Για αγορές άνω των 70€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Για δέματα άνω των 2 κιλών είναι 1 € για κάθε 1 κιλό παραπάνω.

Στην περίπτωση των επιστροφών, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί με τα προϊόντα που ζητήσατε, και επιστραφεί πίσω για αλλαγή κάποιου κωδικού το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Τρόποι Πληρωμής
  • Mέσω αντικαταβολής(+2,50€)
  • Απλό τραπεζικό έμβασμα/κατάθεση σε τράπεζα Πειραιώς ή Eurobank (τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη)
  • Μέσω πληρωμής στο κατάστημα μας
  • Μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής Κάρτας


Αντικαταβολή
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Courier και μπορείτε να την επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με χρέωση 2,50€.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς ή της Eurobank. Είναι σημαντικό για την επίσπευση της αποστολής της παραγγελίας, κατά τη κατάθεση των χρημάτων στην αιτιολογία να αναφέρετε τον Αριθμό Παραγγελίας (σας έχει αποσταλεί με e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας) όπως επίσης και το ονοματεπώνυμό σας. 
(τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη)
Τα στοιχεία κατάθεσης είναι τα παρακάτω:
Τράπεζα Πειραιώς
Ι.ΛΑΖΟΣ-Π.ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5181-084606-254 
IBAN: GR1701721810005181084606254
Τράπεζα Eurobank
Ι.ΛΑΖΟΣ-Π.ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0397.50.0200272501
IBAN: GR2102603970000500200272501
Η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Για την αποφυγή προβλημάτων συνιστάται η προσοχή σας όσο αναφορά το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για την επιβολή χρεώσεων από τη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων ή από λάθος κατάθεση (κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό) και δεν έχει υποχρέωση αποστολής της παραγγελίας σε αυτή τη περίπτωση.
Απόδειξη
Η εταιρία μας κατά την αποστολή της παραγγελίας εκδίδει απόδειξη και δελτίο αποστολής. Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας προσθέστε τα στοιχεία για την έκδοση στην καρτέλα και στα σχόλια στο κάτω μέρος της σελίδας ενημερώστε μας ότι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.
ΦΠΑ
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%